Kaks politseinikku pälvis teeneteristi

Eno-Gerrit Link
, veebilehe toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Margo Petersi juhitud piiri- ja migratsioonijärelevalvetalitus korraldab edukalt valdkonnaga seonduvaid kriminaalmenetlusi.
Margo Petersi juhitud piiri- ja migratsioonijärelevalvetalitus korraldab edukalt valdkonnaga seonduvaid kriminaalmenetlusi. Foto: Reelika Riimand

100. aastapäeva puhul tunnustas politsei oma teeneteristiga Lääne prefektuuri piiri- ja migratsioonijärelevalvetalituse juhti Margo Petersit ja Pärnu piirkonnapolitseinikku Janek Saharenkot.

Margo Peters pälvis politsei II klassi teeneteristi. Tema juhitud talitus korraldab edukalt piiri- ja migratsioonijärelevalvega seonduvaid kriminaalmenetlusi.

„Peters on aktiivne, täiendab ennast pidevalt, korraldab õppusi ja annab loenguid sisekaitseakadeemias,” ütles Lääne prefekt Kaido Kõplas.

Janek Saharenko on kogukonnas hinnatud kui ennetustöö tegija ja turvalisuse teemadel nõuandja.
Janek Saharenko on kogukonnas hinnatud kui ennetustöö tegija ja turvalisuse teemadel nõuandja. Foto: Reelika Riimand

Pärnumaa piirkonnagrupi Vändra piirkonnapolitseinik Janek Saharenko pälvis politsei teeneteristi hõbemedali.

Saharenko töös on väga tähtis kogukonnakesksus. Seda ilmestab tema isiklik initsiatiiv edendada turvalisust ja ta on kogukonnas hinnatud kui ennetustöö tegija ja turvalisuse teemadel nõuandja. „Janek on üks esimesi Pärnumaa politseinikke, kes alustas regulaarset koostööd külaseltsidega, et tõsta kohalikku turvalisust. Hiljem sai see üleriigiliseks suunaks siseturvalisuse võimekuse suurendamisel,” kiitis prefekt. “Kogu Lääne prefektuur on oma tublide ja ääretult töökate kolleegide üle väga uhke ja ma tänan neid pikaajalise turvalisusesse panustamise eest!”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles