Et elu maal sujuks, loosib vald uute vallakodanike vahel välja traktorid

Annika Kuusik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lääneranna valla elanikuks registreerujate vahel loositakse välja kaks sellist traktoit.
Lääneranna valla elanikuks registreerujate vahel loositakse välja kaks sellist traktoit. Foto: Erakogu

Lääneranna vald tegi teatavaks oma elanikuks registreerimise kampaania tingimused. Kõigi valda sissekirjutanute vahel loositakse välja kaks uhket traktorit T-150K.

Loosi minevad ratastraktorid sobivat suurepäraselt silotallamiseks, saha olemasolul lumelükkamiseks ja muuks põllumajanduslikuks otstarbeks. “Kuivõrd maal on elamistingimused oluliselt keerulisemad kui linnas, nõuab elu maal tugevaid inimesi. Et rasketes oludes oleks lihtsam toime tulla, korraldab Lääneranna vallavalitsus praegustele ja tulevastele vallakodanikele kampaania, mille käigus loositakse välja kaks töökorras ratastraktorit, “ seisab valla kodulehel.

Esimene auhind loositakse välja kõikide nende vahel, kes esitavad elukohateate lõppeval aastal 1.–31. detsembrini, et registreerida end Lääneranna valla elanikuks.

Teine auhind läheb loosi kõigi elanike vahel, kelle elukoht on 2019. aasta 1. jaanuari seisuga rahvastikuregistri järgi Lääneranna vald.

Mõlemad traktorid loositakse välja 14. jaanuaril 2019. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles