Heatahtlik bussijuht aitas lapse turvaliselt koju (2)

Karl Hütt
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bussijuht Peeter Sahtel pööras eelmisel nädalal bussi ümber ja sõitis tagasi, selleks, et viia õigest peatusest mööda sõitnud laps turvaliselt kodulähedase peatuse juurde.
Bussijuht Peeter Sahtel pööras eelmisel nädalal bussi ümber ja sõitis tagasi, selleks, et viia õigest peatusest mööda sõitnud laps turvaliselt kodulähedase peatuse juurde. Foto: Mailiis Ollino

Mitu inimest on sotsiaalmeedias jaganud positiivset kogemust Pärnu maaliinide bussis, kiites toredat sohvrit, kes eemisel nädalal liinil 63-3 tööl oli. Nimelt sõitis laps kogemata õigest peatusest mööda, mispeale juht bussi ümber pööras ja tagasi sõitis, et laps kodulähedasse peatusse viia.

Bussijuht Peeter Sahtel rääkis, et eelmisel nädalal tuli tõesti ette juhtum, kus esimese–teise klassi õpilane sõitis õigest peatusest mööda.

Sahtli sõnutsi ei tahtnud ta last järgmises peatuses maha panna. “Laps elab teispool teed, mõlemas suunas on kaks sõidurada ja liiklus päris tihe,” selgitas ta, lisades, et koolijüts oleks sellisel juhul pidanud kõndima piki tiheda liiklusega magistraali tagasi umbes pool kilomeetrit.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles