Pärnakate ettevõte on USA ajakirja Forbes edetabelis

Karoliine Aus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Märjamaalt pärit Haver Järveoja (vasakult) ja pärnakad Timmu Tõke, Rainer Selvet, Kaspar Tiri kuulsid edetabelisse pääsust üleeile.
Märjamaalt pärit Haver Järveoja (vasakult) ja pärnakad Timmu Tõke, Rainer Selvet, Kaspar Tiri kuulsid edetabelisse pääsust üleeile. Foto: Georg Kõrre/Postimees

Kohalikud noored Timmu Tõke, Rainer Selvet, Kaspar Tiri ja Märjamaalt pärit Haver Järve­oja on omaloodud 3D-skannimise idufirmaga Wolf3D pääsenud ajakirja Forbes alla 30aastaste tehnoloogia­edetabelisse 30 Under 30.

“Meile kirjutati varem, et oleme nimekirjas, ja küsiti lisainfot meie ja ettevõtte kohta, et lõplik otsus teha,” meenutas Wolf3D juht Tõke, kuid kindlalt said nemadki edetabelisse pääsust teada üleeile, mil see avaldati.

Inimesed veedavad aina suurema osa elust virtuaalmaailmas: sotsiaalmeedias, mängudes ja virtuaalreaalsuses. Wolf3D teeb inimestest personaalseid 3D-avatare.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles