Galerii: talimängudel võistlesid erivajadustega inimesed boolingus

Joosep Laik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pärnus toimusid esimest korda erivajadustega inimeste talimängud boolingus, esindatud olid meeskonnad kogu Eestist.

“Näete ju kohapeal neid naeratavaid nägusid, sellepärast ongi neid mänge vaja korradada. Me käime tihti koos. Meil on kokandus-, lauluvõistlused ja oli vaja talve midagi tuua, kuna jaanuar ja veebruar on nii tühjad kuud. Me käime väga tihedalt harjutamas ja korraldasimegi esimest korda Pärnus üle-eestilised talimängud, mida loodame siin edaspidigi korraldada,” rääkis Pärnu haigla päevakeskuse tegevusjuhendaja Kadri Melnits.

Pärnust oli esindatud siinse haigla psühhiaatriakliiniku päevakeskus ja sotsiaalkeskuse päevakeskus Helin. Samuti oli kaks Vändrast võistkonda – Vändra Kodu ja Vändra sotsiaalmaja.

Esikoha sai psühhiaatriakliiniku päevakeskus. Teiseks tuli Türi päevakeskus ja kolmandaks Rapla hooldekeskuse tugikeskus Vahtra.

“Tõime veel esile parima naise, kelleks sai Klaarika Murumaa Pärnust, ja parimaks meheks tunnistati Vändrast Mati Kaare,” ütles Melnits.

Esindatud olid veel võistkonnad Haapsalust, Torist ja Kuusalust.

Talimänge korraldab haigla päevakeskus koostöös linnavalitsusega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles