Tartu ülikooli Pärnu kolledži turismi- ja hotelliettevõtluse tudengid said Pärnumaa maitsete aasta meeskonnaliikme Merle Einola juhendamisel kätt proovida kohalikust toodangust suupistete valmistamisel. “Puhastasime näiteks, suitsulatikat, mis oli raske ülesanne – kõik peenikesed luud tuli kätte saada,” muigas Einola.
Tellijale
Tudengid õppisid, kuidas kohalikku toodangut tutvustada
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tudengid katsid kohvilaua Liivimaa maitsete võrgustiku liikmetele, kes tulid kolledžisse tegema rühmakonsultatsiooni kodulehe loomisest. “Maaturismi ettevõtetel on nii palju põnevaid tooteid pakkuda,” seletas Eesti maaturismi ühingu juht Raili Mengel. “Aga kodulehed võiksid olla palju paremas seisus.”