Üleeile pärastlõunal täitis Sauga noortekeskuse laste sõnutsi mõnus friikartulite lõhna meenutav hõng. Nimelt tulid noortele külla kaks venezuelalast, kes tutvustasid neile oma koduriiki ja valmistasid koos noortega Venezuelale omaseid hõrke küpsetisi.
Tellijale
Sauga noortekeskuses tehti tutvust Venezuela köögiga
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nad kolisid Eestisse eelmisel aastal ja nüüd mõlgutavaid mõtteid toiduärist. “Praegu on neil hea võimalus oma rahvusköögi maitseid eestlaste peal katsetada,” naeris Johannes Mihkelsoni keskuse projektijuht Mirjam Matiisen. Lapsed said ise voolida maisijahust valmistatud taignast empanada'sid (kanalihapirukad, toim) ja mandoca'sid (maisijahurõngad, toim), mis seejärel pannitäies õlis frititi.