Politsei võttis last sakutanud õpetaja luubi alla

Eno-Gerrit Link
, veebilehe toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Facebooki grupis Märgatud24 Pärnus avaldati video, milles on näha, kuidas lastega jalutav täiskasvanu sakutab üht mudilastest nii jõuliselt, et laps hooga pikali kukub.
Facebooki grupis Märgatud24 Pärnus avaldati video, milles on näha, kuidas lastega jalutav täiskasvanu sakutab üht mudilastest nii jõuliselt, et laps hooga pikali kukub. Foto: Erakogu

Pärnus tegutsev Triinupesa eralasteaed, mis tutvustab end kui sooja koduse paigana, kus valitseb turvaline ja rõõmus õhkkond, pani enda tõekspidamised ühe liigutusega suure kahtluse alla, kui sotsiaalmeedias hakkas kulutulena levima juhuslikult üles võetud videoklipp, millel on näha, kuidas lasteaiaõpetaja põnnidega tänaval jalutades üht mudilast nii jõuliselt sakutab, et väikemees prantsatab tänavale.

Video autori sõnutsi salvestas ta juhtunu üleeile ennelõunal juhuslikult, kui aknast välja vaatas. “Tahtsin filmida seda köit, millega lapsed üksteist veavad, aga siis täpselt hakkas juhtuma selline asi,” rääkis ta.

Triinupesa lasteaia juhataja Merike Angerjärv ei olnud nõus klipis nähtut kommenteerima.

“Ma tean, mis juhtus, aga ajakirjandusega ma seda ei jaga,” ütles Angerjärv.

Küsimusele, mida juhtumi järel lasteaias ette võetakse, ei andnud Angerjärv samuti vastust. “See jääb minu kui lasteaia juhi teada,” lausus ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles