Õnnelik õnnetus! Päästjad aitasid laste süüdatud oksahunnikusse kukkunud eakat naist

Eno-Gerrit Link
, veebilehe toimetaja
Copy
Väidetavalt lapsed panid Pärnus Suur-Jõe tänaval põlema oksahunniku ja kontrolli alt väljunud põlengus sattus ohtu läheduses oksarisus kukkunud ja jalga vigastanud eakas naine.
Väidetavalt lapsed panid Pärnus Suur-Jõe tänaval põlema oksahunniku ja kontrolli alt väljunud põlengus sattus ohtu läheduses oksarisus kukkunud ja jalga vigastanud eakas naine. Foto: Pärnu Postimees

Eile õhtul panid väidetavalt lapsed Pärnus Suur-Jõe tänaval põlema oksahunniku ja kontrolli alt väljunud põlengus sattus ohtu läheduses oksarisus kukkunud ja jalga vigastanud eakas naine.

Eile kell 19.30 teatati häirekeskusele tulekahjust Suur-Jõe tänaval, kus päästjate kohalejõudmise ajaks põles soojatoru juurest maha võetud kuivanud okste hunnik ja seda ümbritsev kulu. Teataja sõnutsi võisid tulekahju põhjustada lapsed, kes teadmata suunas minema jooksid.

Päästjad leidsid põlengukoha perimeetrit kontrollides läheduses eaka naise, kes oli oksarisust läbi tulles kukkunud, väänanud jalga ega saanud enam püsti.

Õnneks viis tuul tule teises suunas ja tuli ega suits ei tekitanud naise tervisele kahju. Päästjad andsid ta kiirabiarstide hoole alla ja kustutasid maastikupõlengu veerand tunniga.

Lääne päästekeskuse pressiesindaja Maris Moorits manitses, vanemad peaksid olema hoolsad ja hoidma tikke lastele kättesaamatus kohas. Ta lisas, et tikkudega mängimine tundub põnev, kuid tuli võib kontrolli alt väljuda ja lastele endale või kellelegi teiselegi viga teha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles