Pärnakate ansambel Mirt laulab heategevuseks SUP-laual

Copy
Mirt on 2012. aastal Pärnus loodud vokaalansambel, mille viisik esitab peamiselt originaalloomingut ja saab inspiratsiooni folkmuusikast.
Mirt on 2012. aastal Pärnus loodud vokaalansambel, mille viisik esitab peamiselt originaalloomingut ja saab inspiratsiooni folkmuusikast. Foto: Erakogu

Pärnu vokaalansambel Mirt annab homme kell 20 heategevuskontserdi “Heategu SUPil”, näidates publikule midagi sellist, mida varem pole nähtud. Viieliikmeline a capella grupp laulab Pärnu lahel SUP-laual.

Harjumuspäraselt kasutatakse seda sportimisel. Mirt paneb proovile tasakaaluoskuse, proovides sel hoopis musitseerida. Ja teha seda heal eesmärgil.

Veel möödunud kuul koguti toetusi vastsündinud Annabelile, kellel diagnoositi haruldane haigus spinaalne lihastroofia. Oma panuse andsid Pärnus tegutsevad Aloha surfiklubi, ProTone OÜ ja vokaalansambelgi.

“Head teha on lihtne. Ei pea tegema palju. Piisab, kui igaüks annab tillukese panuse. Kokku teeb see päris suure teo,” seletas Aloha omanik Toomas Jürjo.

“Annabeli aitamine oli hea näide, kuidas muusikud, ettevõtjad ja ülejäänud inimesed panid seljad kokku ja tegid midagi ära,”lausus ta.

Homme ühendavad samad inimesed jõud mittetulundusühinguga Tunne, korraldades Pärnu rannal kontserdi, mida saab jälgida nii liivalt kui merelt. Just viimase variandi kasuks otsustanud kuulajad saavad anda oma panuse Tartu ülikooli kliinikumi lastefondile, valides SUP-laua hinna vastavalt südametunnistusele.

19 aastat tagasi loodud fond on üks suuremaid ja vanemaid lastehaiglate juures tegutsevaid heategevusfonde Eestis, toetades sadu eriravi või -hooldust vajavaid lapsi, nende peresid ja seadmeid vajavaid haiglaid.

Ühtlasi on eriline kontsert homme Ammende villa aias toimuva naudingufestivali Tunne avaüritus.

“See on väga vahva, et noorigi sellesse üllasse teosse kaasatakse,” rõõmustas mittetulundusühingu projekti- ja programmijuht Karoliine Aus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles