Uute autode müügi edetabelis vahetus liider 

Merle Rallmann
, veebitoimetaja
Copy
Autod, pilt on illustratiivne. Automüüjate hinnangul on olukord kasutatud autode turul normaliseerumas.
Autod, pilt on illustratiivne. Automüüjate hinnangul on olukord kasutatud autode turul normaliseerumas. Foto: Peeter Langovits

Pärnus müüdi veebruaris 105 uut autot. Sõiduautosid läks kaubaks 87 ja tarbesõidukeid 18. Automarkidest osutus uue masina soetajate seas populaarseimaks Volkswagen.

Volkswageni mudeleid läks eelmisel kuul Pärnus kaubaks 19 ehk niisama palju nagu läinud veebruariski. Toyotasid vuras salongist välja 17, Škodasid 13, Forde kuus ning Mercedeseid ja Opeleid viis.

Jaanuaris oli edetabeli tipus Škoda mudelivalik.

Enim ostetud mudelid olid läinud kuul Volkswagen Golf, Škoda Octavia ja Toyota Corolla viie müüdud masinaga, neile järgnesid Škoda Caroq ja Toyota RAV4 nelja tehinguga.

Mullu veebruaris müüsid Pärnu autofirmad 125 uut sõiduriista.

Jaanuaris veeres Pärnu autosalongidest välja 129 tuttuut sõidukit.

Kahe kuuga on Pärnu autoettevõtted müünud 234 uhiuut masinat – see on 38 võrra kesisem tulemus kui aasta tagasi. Jooksval aastal on kahe kuuga autopoodidest välja vuranud 36 Volkswagenit, 35 Škodat ja 31 Toyotat.

Kasutatud autosid müüdi Pärnu tosina autosalongi statistika järgi eelmisel kuul 89. Läinud aasta veebruaris müüdi autosalongides 99 pruugitud autot.

Kahe kuuga on Pärnu autofirmad müünud 182 kasutatud sõidukit, mullu samaks ajaks oli läinud kaubaks 180.

Teistest enim on nii uutele kui pruugitud masinatele ostjaid leidnud Møller Auto Pärnu, kus omaniku on leidnud 71 tuttuut ja 61 kasutatud sõiduriista.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles