Pärnu kriisikomisjon pikendas piiranguid 1. maini

Pärnu Postimees
Copy
Pärnu linna juhid otsustasid, et lasteasutused jäävad suletuks 1. maini.
Pärnu linna juhid otsustasid, et lasteasutused jäävad suletuks 1. maini. Foto: Mailiis Ollino / Pärnu Postimees

Pärnu linna kriisikomisjon otsustas pikendada töötajate ja kodanike kaitseks kehtestatud piiranguid linnavalitsuses ja selle allasutustes 1. maini ning vabastada vanemad, kelle võsuke pole 30. aprillini lasteasutuses viibinud, lasteaiatasu maksmisest.

Pärnu linnavalitsuse meedianõunik Teet Roosaar sedastas, et kõik Pärnu linna koolid, huvikoolid ja kultuuriasutused jäävad vähemalt 1. maini suletuks.

“Kriisikomisjon soovitab lapsi lasteaeda mitte viia, kuid lasteaedades on korraldatud laste vastuvõtt neile, kellel pole võimalik last koju jätta,” täpsustas Roosaar.

Kriisikomisjoni varasemate otsuste kohaselt vabastati lasteaia kohatasust vanemad, kelle laps ei viibinud koolieelses lasteasutuses 17.–31. märtsini ja 1.–13. aprillini. Nüüd pikendati kohatasuvabastust neile, kes last lasteaeda ei vii, 30. aprillini. Kui aga vanem otsustab 14.–30. aprillini lapse lasteaeda viia, peab ta poole kuu tasu tasuma.

“Pärnu linnavalitsus ning Paikuse, Audru ja Tõstamaa osavallakeskus on võõrastele suletud. Avaldusi ja muid dokumente saab saata e-posti või tavapostiga,” selgitas meedianõunik ja lisas, et avaldusi on endiselt võimalik jätta linnavalitsuse, osavallakeskuste ja hoolekandekontorite postkastidesse.

Avalduste blanketid leiab linnavalitsuse kodulehelt, blanketid on pandud ka linnavalitsuse ja osavallakeskuste kontakttsoonidesse.

Linnavalitsuse infotelefonid on 444 8200 ja 15505, e-posti aadress linnavalitsus@parnu.ee.

Paikuse osavallakeskuse telefon on 444 8151, Audru osavallakeskuse oma 444 8171 ja Tõstamaa osavallakeskuse oma 444 8161.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles