Linna ja osavalla teede parandamisele kulub miljon eurot

Pärnu Postimees
Copy
Pärnu linnas ja osavaldades investeeritakse teedesse miljon eurot.
Pärnu linnas ja osavaldades investeeritakse teedesse miljon eurot. Foto: Mailiis Ollino

Linnavalitsus uuendab Pärnus ja osavaldades teekatteid veel ligikaudu miljoni euro eest. Suurem osa töid tehakse sel sügisel, osavaldade teede pindamine jäävad kevadesse.

Linnavalitsus korraldas teekatete ehitus- ja pindamistöödeks riigihanke, mille keskuslinnas võitis AS TREF Nord ning Audru, Paikuse ja Tõstamaa osavallas AS Eesti Teed. Teetööd algavalt eeldatavasti selle aasta oktoobris, riigihanke tingimuste kohaselt peavad need Pärnus lõppema novembri keskel. Sama tähtaeg on osavaldade teekatete aluste ehitamisel, pindamise võib lõpetada 1. juuniks.

Pärnus remonditakse ligemale 19 400 ruutmeetrit sõidu- ja kõnniteid, tööd lähevad maksma umbes 320 000 eurot. Tööd jätkuvad Riia maanteel, teekatet uuendatakse veel A. H. Tammsaare puiesteel Kanali ja Aia tänava vahel ning Raja, Uue, Merimetsa, Kiige ja Kolde tänava eri lõikudel.

Audru osavallas on kavas uuendada lõike Merepiiga teel, Ringi, Tööstuse ja Kalda tänaval, Ääremetsa ja Meremetsa teel, Meremetsa põigus, Kullimänniku teel, Jõõpre kooli teel, Murru-Mütsi teel, Rebase teel, Oksa tänaval, Linnamäe, Endla ja Tammeoja teel, Ahaste põigus, Tormi, Pärna, Tuule ja Langu teel. Töid tehakse ligi 51 728 ruutmeetril ja need lähevad maksma 155 272 eurot.

Paikuse osavallas ehitatakse ja pinnatakse lõike Aiandi, Kõvatooma, Pargi, Tammuru tehnoküla ja Juhaselja-Mägi teel. Töid tehakse umbkaudu 26 235 ruutmeetril ja need lähevad maksma 165 057 eurot.

Tõstamaa osavallas uuendatakse Vana-Vaiste, Kordoni-Peetri, Konksi, Murumardi, Nautsi ja Kõpu-Kavaru teed. Tööd hõlmavad 42 827 ruutmeetrit ja maksavad 260 478 eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles