Noored mehed ei pelga purjuspäi rooli istuda

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alkomeeter
Alkomeeter Foto: Küllike Rooväli / Postimees.

Politsei tabas nädalavahetusel Pärnumaal autoroolist neli joobes juhti ja noormehe, kellel polnud ette näidata juhiluba. Viiest kinnipeetust neli olid 20-25aastased noormehed.


Ööl vastu reedet pidas politsei Pärnus Papiniidu tänaval kinni Ford Escorti roolis olnud alkoholijoobes 1984. aastal sündinud noormehe ning Oja ja Ristiku tänava ristmikul Kia Carniavli roolis olnud alkoholijoobes 1986. aastal sündinud noormehe, teatas Pärnu politseiosakonna pressiesindaja Hedy Tammeleht.



Esimesne neist omab kehtivad karistust joobes juhtimise eest, teist noormeest on varem samalaadse teo eest karistatud.



Laupäeval juhtis alkoholijoobes 1961. aastal sündinud mees Pärnus Laial tänaval sõiduautot Opel Vectra, omades kehtivat karistust joobes juhtimise eest.



Ööl vastu pühapäeva tabati Sauga vallas Fiat Marea Weekendi roolist alkoholijoobes 1983. aastal sündinud noormees, keda on samuti varem joobes juhtimise eest karistatud.



Peale roolijoodikute tabas politsei ööl vastu reedet Pärnus Riia maantee ja Hirve tänava ristmikul Mercedes-Benzi roolist 1987. aastal sündinud noormehe, kes ei omanud vastava kategooria juhiluba. Tedagi on varem joobes ja juhiloata juhtimise eest karistatud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles