Spordiruumide tunniplaanid koonduvad ühte veebikeskkonda

Pärnu Postimees
Copy
Pärnu huvi- ja sporditegevuse ajakava ja kontaktid leiab edaspidi ühtsest veebikeskkonnast.
Pärnu huvi- ja sporditegevuse ajakava ja kontaktid leiab edaspidi ühtsest veebikeskkonnast. Foto: Mailiis Ollino

Pärnu linnavalitsus võttis kasutusele infosüsteemi spordiruumid.parnu.ee, kus saab linnaosa või osavalla täpsusega vaadata, millised spordiruumid piirkonnas leiduvad ja millal need on hõivatud.

Eraisikutele, seltsidele, klubidele ja teistele, kes soovivad Pärnus leida sportimiseks või huvitegevuseks vaba pinda, annab süsteem ülevaate nii ruumidest kui ka tunniplaanidest. Samast leiab ruumide valdaja kontaktidki.

Kalendersüsteem lihtsustab asutuste tööd, selles on mugav broneeringuid sisestada ja ruumide ajakava hallata, täitmata eraldi tabeleid. Samuti on süsteemi sisestatud info kohe avalikult veebist kättesaadav.

Spordiruumid.parnu.ee on mõeldud nii linna allasutustele (spordikeskused, koolid) kui MTÜ-dele.

Uude keskkonda on oma tunniplaani üles pannud juba Pärnu spordihall, kergejõustikuhall, Rannastaadion, Raja ujula, Paikuse spordikeskus, Audru kultuuri- ja spordikeskus, Raeküla Vanakooli keskus ning üldhariduskoolidest Mai, Kuninga, Ülejõe, Raeküla ja Audru kool.

“Süsteemi on end registreerinud teisigi asutusi ja MTÜsid, kuid kõik ei ole jõudnud oma ajakava sisestada. E-keskkond täieneb ja areneb pidevalt,” selgitas Pärnu linnavalitsuse kommunikatsioonispetsialist Anu Villmann.

Veebipõhise spordiruumide kalendersüsteemi lõi Villmanni sõnutsi Pärnu linnavalitsuse infotehnoloogiateenistuse analüütik Annemarii Hunt. “Süsteemi arendamisega tegi Hunt koos kursusekaaslastega algust Tallinna ülikooli Haapsalu kolledžis valikpraktika käigus. Lõpuks kasvas veebikeskkonnast välja Hundi diplomitöö,” täpsustas linna esindaja.

Kuna spordiruumide tunniplaanide haldussüsteem valmis koolitööna, ei läinud selle loomine ja kasutuselevõtt Pärnu linnale midagi maksma.

Kalendersüsteemi sisestatud info eest vastutab iga asutus või mittetulundusühing ise.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles