Põhjamaad jätkavad koostööd

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pärnu maavalitsuses Põhjamaade ministrite nõukogu infopäeval tutvustas selle Eesti esindus kolme Põhja- ja Baltimaade mobiilsusprogrammi ja mittetulundusühingutele mõeldud toetuskava.

Alanud aastal on Pärnumaal plaanis jätkata Põhjala raamatukogunädalat ja peale noortefoorumi on kavandamisel noortefestival.

Maavalitsuse väliskoostöö spetsialist Kersti Liiva rääkis, et infopäevale eelnes koostöölepingu allakirjutamine, juba 11. korda.

Sel aastal andsid lepingule allkirjad maavanem Andres Metsoja ja Põhjamaade ministrite nõukogu Eesti esinduse nimel Tartu filiaali juhataja Madis Kanarbik.

“Leping Pärnu maavalitsuse ja Põhjamaade ministrite nõukogu Eesti esinduse vahel sätestab, et me tutvustame nende programme ja tegevust ning korraldame maakonnas Põhjala riike tutvustavaid üritusi ning kõiges selles toetab meid Eesti esindus,” selgitas Kersti Liiva.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles