Spordikooli direktor paneb ameti maha, uus juht peab olema uuendusmeelne

Raido Keskküla
, veebilehe toimetaja
Copy
Tiit Aasma.
Tiit Aasma. Foto: PP

Pärnu linnavalitsus otsustas eelmisel nädalal ametist vabastada Pärnu spordikooli direktori Tiit Aasma. Lahkumise põhjus peitub korralise töölepingu lõpetamises Aasma enda soovil.

Aasma asus spordikooli direktori ametit pidama 1999. aasta septembrist ehk tänavu sügisel täitunuks 22 aastat.

Linnavalitsus kuulutas sel nädalal spordikooli direktori ametikoha täitmiseks välja konkursi, kuhu soovijatel on võimalik esitada avaldusi 4. aprillini.

Konkursi väljakuulutamise teate kohaselt soovib linn leida spordikoolile visiooniga ja uuendusmeelse direktori, kes koostöös pühendunud ja kogenud treeneritega tagab väga hea õppe- ja kasvatustegevuse spordikoolis ning edendab Pärnu spordielu.

Praeguse juhi Aasma ametikohustused kestavad 29. märtsini. Sellele järgnevast päevast kuni mantlipärija ametisse asumiseni täidab spordikooli direktori kohuseid õppealajuhataja.

“Loodame spordikoolile uue direktori leida aprilli alguseks,” sõnas linnavalitsuse kommunikatsioonispetsialist Anu Villmann. “Millal uus direktor ametisse asub, sõltub juba konkursi võitjast.”

Pärnu spordikool on linnavalitsuse hallatav huvikool, kus 33 juhendaja käe all treenib 817 õpilast. Spordikooli treeneritel ja õpilastel on treeninguteks kasutada spordi- ja kergejõustikuhall, Rannastaadion ja Raeküla staadion.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles