Pärnumaa tutvustab Riias siinseid turismivõimalusi

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saanisõit talvises metsas.
Saanisõit talvises metsas. Foto: Urmas Luik

Sel nädalalõpul toimub Riias rahvusvaheline turismimess „Balttour 2012“, kus Pärnu linna ja maakonna turismivõimalusi tutvustavad linnavalitsus ja SA Pärnumaa Turism ühiselt ettevõtjate ja turismiorganisatsioonidega.

Pärnu on Riias oma messiboksiga osalemas teist aasta järjest. Pinna kujunduses on lähtutud Pärnule omastest parkidest ja Pärnumaa loodusest ning teema esile toomisel on toetavaks üle-eestiline loodusturismi teema-aasta.

Turismimessiks valmis spetsiaalne lätikeelne brošüür, milles on välja toodud soovitusi tegevusteks Pärnu linnas ning huvitavad turismimarsruudid maakonnas talvepuhkuse veetmiseks.

"Esile toome jääfestivali, mis võiks olla üks põhjus lähiajal Pärnu külastamiseks ja siinsetest talvemõnudest osa saamiseks. Eelmisel aastal osutus jääfestival meie lõunanaabrite seas väga populaarseks ja nii on sel aastal oodata arvukaid külastajad just Lätist," sõnas SA Pärnumaa Turismi projektijuht Liis Talv.

"Vahetult enne messi saadame välja e-uudiskirja, kus kutsume lätlasi läbi visitparnu.com turismiportaali kampaaniaveebi võitma puhkusepakette, uudistama ürituste ja vaba aja tegevuste infot ning kasutama puhkuseks ettevõtjate häid pakkumisi. Ühtlasi edastame üleskutse külastada Pärnumaa messiboksi turismimessil Balttour," lisas linnavalitsuse turismi vanemspetsialist Tõiv Jõul.

Messil on plaanis viia läbi külastajamäng, kus saab võita jääfestivali passe. Peaauhinnaks on lõõgastuspakett taastusravikeskuses Sõprus.

Pärnumaa mereäärset rannikuala esindab messil ühine kaubamärk Romantiline Rannatee. Peale selle on oma materjalidega esindatud taastusravikeskus Viiking ja Koidulapark hotell.

Pärnumaa on sel aastal osalenud ühispinnaga Helsingi turismimessil jaanuaris, järgmisel nädalal esitletakse Pärnumaad kui elamusterikast sihtkohta Tallinnas toimuval rahvusvahelisel turismimessil „Tourest“.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles