Sindi valis aasta inimeseks Helle Arteli

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PP

Veidi üle 4000 elanikuga Sindi linnal on kaunis tava valida oma aasta inimest, tänavu võtab aunimetuse kinnituse ja preemia iseseisvuspäeva aktusel seltsimajas vastu sporditegelane Helle Artel.

Sindi linnavolikogu otsustas määrata esitatud kandidaatide hulgast Sindi 2011. aasta inimese tiitel Helle Artelile, kohaliku spordielu aktiivsele eestvedajale, tema kandidatuuri esitas MTÜ Sindi Naisliit.

Põhjendusena on kirjas, et Artel on teinud tublit tööd Sindi spordiklubi Kalju pikaaegse juhataja ja liikmena. Ta on aidanud korraldada spordiüritusi, innustanud huvi tundma kepikõndimise vastu, juhendab täiskasvanute võimlemisrühma.

Heast tahtest ja harjumusest käib Artel sportlike ettevõtmiste korraldamisel abiks Sindi gümnaasiumis kui oma kauaaegses töökohas.

Sindi valib aasta inimest 1997. aastast, Helle Artel on 15. selle aunimetuse pälvinu. Mullu tunnustas linn spordiklubi Kalju juhatuse liiget ja treenerit Mihail Šorinit.

Statuudi järgi saab aasta inimese tiitli oma töö ja tegevusega oluliselt Sindi mainet kujundanu ja linna arengut tõhustanu.

Kandidaate esitavad linnavolikogu ja -valitsus, asutused, ettevõtted, ühendused ja Sindi elanikud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles