President külastab viimase töönädala visiidil Pärnut ja palub jagada fotokorjel toredaid kohtumisi

Pärnu Postimees
Copy
President Kersti Kaljulaid ootab fotomeenutusi kohtumistest kaasmaalastega oma Facebooki lehe postituse kommentaaridesse või igaühe enda sotsiaalmeediakontol teemaviitega #minajakersti. Fotol jäädvustus presidendi tunamullusest visiidist Saarde valda.
President Kersti Kaljulaid ootab fotomeenutusi kohtumistest kaasmaalastega oma Facebooki lehe postituse kommentaaridesse või igaühe enda sotsiaalmeediakontol teemaviitega #minajakersti. Fotol jäädvustus presidendi tunamullusest visiidist Saarde valda. Foto: Urmas Luik

President Kersti Kaljulaid peatub ametiaja viimase töönädala Eesti ringsõidul kolmapäeval Pärnuski, kus ta vaatab Endla teatri uuslavastust „Must lind“.

Riigipea homne tööpäev on tihe. See algab hommikul Võrumaal kohtumisega sealsete piirivalvuritega ja piiriposti paigaldamisega Eesti–Läti piirile Paganamaal Kikkajärve lähistel.

Pärast seda külastab riigipea Valga põhikooli, mis liitus kiusamisvaba kooli programmiga 2013. aastal ja pälvis tänavu kiusuennetaja kooli tiitli.

Seejärel suundub riigipea Abja-Paluojale, et kohtuda selleaastase soome-ugri kultuuripealinna eestvedajatega. Enne päeva lõppu kohtub president Kaljulaid veel Viljandimaal tegutsevate Nordmeli mesinikega.

Õhtul on president Kaljulaid Pärnus, kus ta läheb vaatama Endla teatri etendust “Must lind”.

Presidendi avalike suhete nõuniku Taavi Linnamäe sõnade kohaselt riigipeal rohkem kohtumisi Pärnumaal plaanis ei ole.

Kersti Kaljulaid jääb suvepealinna ööbima, startides neljapäeva hommikul Raplamaale, kus ta külastab Järvakandi klaasitootmisettevõtet O-I Production Estonia.

President Kaljulaid alustas ametiaja viimasel nädalal ringsõitu, mille jooksul ta kohtub kohaliku elu eestvedajate ja ettevõtjatega, esmapäeval Narvast. Visiit lõpeb neljapäeval Harjumaal Keila Rukkilille lasteaias, mis sai tänavu kevadel rohelise kooli lipu.

President algatas eelmisel nädalal sotsiaalmeedias fotokorjegi, et meenutada koos kaasmaalastega viie ametis oldud aasta jooksul toimunud kohtumisi.

“Kuigi alati ei ole olnud aega kõigiga ühiste piltide tegemiseks, siis tean, et paljudel teist on oma telefonis või kaameras pildid neist meie ühistest hetkedest. Jagage neid minuga ka, palun!” kirjutas riigipea oma Facebooki leheküljel.

Riigipea palus postitada fotomeenutusi oma Facebooki lehe postituse kommentaaridesse või igaühe enda sotsiaalmeediakontol teemaviitega #minajakersti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles