Graafik ⟩ Pärnu haiglas pole omikrontüve tuvastatud

Karl Hütt
, reporter
Copy
Terviseameti hädaolukorra meditsiinijuht Urmas Sule (vasakul) ütles, et haiglad on omikrontüvest tingitud haigestumise kasvuks valmis. Pärnu haigla ravijuhi Veiko Vahula sõnutsi on Pärnu haiglas praegu 27 COVID-19 voodikohta.
Terviseameti hädaolukorra meditsiinijuht Urmas Sule (vasakul) ütles, et haiglad on omikrontüvest tingitud haigestumise kasvuks valmis. Pärnu haigla ravijuhi Veiko Vahula sõnutsi on Pärnu haiglas praegu 27 COVID-19 voodikohta. Foto: Mailiis Ollino

Möödunud ööpäeva jooksul tehti Pärnumaal 451 koroonaviiruse testi ja tuvastati 44 nakatunut, positiivsete testitulemuste osakaal oli peaaegu kümme protsenti. Eelmisel aastal võeti meie maakonnas 13 885 positiivset koroonaproovi. Omikroni tüve pole siinmail veel tuvastatud.

Terviseameti hädaolukorra meditsiinijuht Urmas Sule kinnitas, et kui raskete COVID-19 haigusjuhtumite arv peaks taas tõusma, on haiglad selleks valmis. Kuivõrd omikrontüvest sai eelmise aasta viimasel nädalal domineeriv koroonaviiruse variant, on Eesti haiglad valmis avama uusi voodikohti, kui patsientide hospitaliseerimise vajadus peaks kasvama. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles