Paikuse vald otsib maskotti

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Paikuse noortevolikogu korraldas nädalavahetusel kohalikele spordihuvilistele korvpalliturniiri, kus valla noored lootsid leida rahalist tuge Paikuse valla maskoti kavandikonkursi võitjatele auhindade muretsemiseks.

“Võimla nurgas seisis meil nii ilus kogumiskast, aga ühtegi senti ei kukkunud sinna sisse,” naeris tagantjärele üks turniiri ja maskotikonkursi idee autoreid Marika Valter Paikuse noortevolikogust.

Vaatamata rahakogumiskatse läbikukkumisele, pole noored maskoti loomise mõtet maha matnud.

“Meil tuleb suvel nii palju üritusi, kus võiksime Paikuse valla maskotti näidata,” sõnas Valter. “Näiteks on sel suvel Paikuse valla korraldada Eestimaa valdade mängud, kus juba tahaksime oma valla maskotti esitleda ja temaga rahvast lõbustada.”

Eestimaa valdade mängud toimuvad Paikusel tuleval suvel 30. juunist 1. juulini.

Paikuse maskoti ideekavandite konkurss on noortekogul plaanis välja kuulutada kevadel, kuid Paikuse vallavanem Kuno Erkmann lubas, et häid ideid ei lükata vallamaja ukselt tagasi enne konkursi ametlikku kuulutamistki.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles