Pärnu tänavate remontijad loodavad enne suve töödega ühele poole saada

Pärnu Postimees
Copy
Pärnu tänavate remont hakkab ühele poole saama.
Pärnu tänavate remont hakkab ühele poole saama. Foto: Margus Ansu

Pärnu kesklinna, Mai ja Raeküla linnaosa tänavaid remontiv osaühing KMG loodab jaanipäevaks tööd lõpetada, Ülejõe ja Vana-Pärnu tänavaid uuendaval TREF Nord ASil jääb juulikuusse tõenäoliselt kolm tänavalõiku.

Tänavaremondi tellinud Pärnu linnavalitsus teatas, et KMG jätkab sel nädalal Paide maantee teepeenarde ehitusega ja eelmärgistab kõik linnas remonditud teelõigud. Järgmisel nädalal on kavas kõigi remonditud tänavalõikude teekattemärgistus. Kui ilm lubab, lõpetatakse tööd järgmise nädalaga, vihmapäevade korral tuleb jaanipäevanädala esimestel päevadel lisa võtta.

Ka TREF Nord on suurema osa tänavatest juba remontinud. Sel nädalal jätkub Kilgi ja Liblika tänava kõnniteede ehitamine ning alustatakse Ilvese tänava kõnnitee ehitust ja Vana-Pärnus Aeru tänava teekatte parandamist. Suurematest töödest jäävad veel Ilvese (Tallinna mnt ja Rohelise tänava vahel), Savi (Turba ja Raba tänava vahel) ja Vana-Sauga (Õli ja Laeva tänava vahel) tänava remont. Ettevõte loodab kõik tööd lõpetada juuli keskpaigaks.

Sõltuvalt tööde iseloomust ja ajast on remonditavatel tänavalõikudel kas kiirust piiratud või autoliiklus ajutiselt ümber suunatud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles