"Kaunim metsalaul" kõlas viiendat korda

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laval on Juurikaru kooli teise klassi ansambel lauluga "Ilmatu rock", juhendaja Ellen Kupar.
Laval on Juurikaru kooli teise klassi ansambel lauluga "Ilmatu rock", juhendaja Ellen Kupar. Foto: Ants Liigus

Kilingi-Nõmme klubi täitis eile rõõmus ootus, 140 väikese laulja hulgast selgus õhtuks maakondliku laulukonkursi "Kaunim metsalaul 2009" võitja.


Tänavu kaunimaks metsalauluks tunnistas þürii Uulu põhikooli õpilase Tauno Tamme esituses ja Toomas Volli juhendamisel kõlanud laulu "Ürask".



Peapreemia "Väike laululind" läks Massiaru algkooli õpilasele Jaanus Taltsile, kes õpetaja Lelde Jalakase juhendamisel esitas laulu "Proloog".



Lauluvõistlus toimus tavakohaselt solistide, ansamblite ning duettide vahel vanuserühmiti, alustasid osalevate 16 kooli 1. ja 2. klassi õpilased ja viimastena astusid lavale publiku ette 10.-12. klasside õpilased.



Laulude esitust hindas neljaliikmeline kogenud þürii eesotsas Kilingi-Nõmme gümnaasiumi 11. klassi õpilase Marko Meiga.



Kokkuvõttes nenditi, et särtsu ja sära oli Uulu põhikooli laste laulus.



Häädemeeste keskkool paistis silma lõpuni viimistletud lauludega. Audru lauljaid toetas vahva parmupillimängija.



Suurima protsendiga õpilaste arvust oli esindatud Massiaru algkool: neljast kaks esinesid.



"Kiitust väärivad kõik väikesed ja suured koolid, mis ei pelga välja tulla," ütles "Kauni metsalaulu" konkursi algataja, Kilingi-Nõmme gümnaasiumi õppealajuhataja Mari Karon.



Tervituse kodulinna toimuvast laulukonkursist osavõtjatele saatis Saksamaal kontserte andev Liisi Koikson, kes on Kilingi-Nõmmes viiendat korda toimunud ürituse patroon.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles