Vähe tuntud odavtankla ei päästa Pärnu linnabusse

Sirle Matt
, reporter
Copy
Thori tanklat on keeruline leida, sest see pole maa küljes kinni ehitis, nagu võiks eeldada, vaid mitmest ratastel haagisest koosnev.
Thori tanklat on keeruline leida, sest see pole maa küljes kinni ehitis, nagu võiks eeldada, vaid mitmest ratastel haagisest koosnev. Foto: Mailiis Ollino

Pärnu Metsakalmistu lähistel asub gaasitankla, kus kütus ligemale kolm korda odavam kui mujal. Info sedavõrd soodsast tankimiskohast levib suust suhu ja küte saab seal alatasa otsa.

Kui muidu maksab surugaasi kilo praeguseks juba ligikaudu viis eurot, siis Thori tanklas Pärnus Videviku tänaval küsitakse biometaani eest alla kahe euro. 

Kõnealuses kohas parasjagu tankinud veoki juht teatas, et samal hommikul oli Tallinnas kahes eri tanklas surugaasi hind 4,999 eurot kilo eest. Reakliendil tuleb Videviku tänava gaasijaamas aga maksta 1,970 eurot kilo eest. Lepinguline kunde saab veel odavamalt: 1,850ga. “Hinnavahe on metsik,” nentis veokijuht.

Thori tankla kaupleb siinsamas Eestis, täpsemalt Viljandimaal Koksveres toodetud biometaaniga, mida osaühing Biometaan saab sõnnikust, põllumajandus- ja söödajääkidest, rohusilost.

Eelmaninitud veokijuhi sõnul saab aga biometaan Pärnu tanklas alatasa otsa.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles