Austraallanna tuli õppima Tallinna, aga armus ülepeakaela Pärnusse

Lauri Habakuk
, tegevtoimetaja
Copy
“Ma peaksin kolima kuhugi, kus on lumi,” rääkis Madeline Tester. “Mulle meeldib väga lumi. Austraalias pole midagi sellist. Seal peame maksma, et minna mägedesse, ja see on väga kallis. Pealegi ei saa seal kogeda lumesadu nagu praegu siin. Nad toodavad seal tehislund.”
“Ma peaksin kolima kuhugi, kus on lumi,” rääkis Madeline Tester. “Mulle meeldib väga lumi. Austraalias pole midagi sellist. Seal peame maksma, et minna mägedesse, ja see on väga kallis. Pealegi ei saa seal kogeda lumesadu nagu praegu siin. Nad toodavad seal tehislund.” Foto: Mailiis Ollino

Suve lõpus Tallinna õppima tulnud ja vaid paar korda siia kanti sattunud 25aastane austraallanna Madeline Tester jõudis Pärnusse ülepeakaela armuda, mistõttu ta lausa pidi enne koju naasmist siit veel kord läbi käima.

Ühtlasi leiab pea viie miljoni elanikuga Melbourne’is elav ja süvitsi turismindust õppinud Madeline, et Pärnul on tohutu potentsiaal saada sihtkohaks, kuhu külalised võiksid kõikjalt maailmast aasta läbi tulla.

Taevast langes laia lund, kui Madeline kulges kesknädalal ühes oma siinsetest meelispaikadest: Rüütli tänaval. Trehvasime temaga Jannseni kuju juures.

Enne kui Madeline esimest korda siia sattus, ei teadnud ta Pärnust suurt midagi. See oli armastus esimesest pilgust. “See on lihtsalt üks väga ilus koht, kus olla,” põhjendas Madeline. “Siin on väga hea atmosfäär, mida ma ei oska täpselt kirjeldadagi. Ma kohe tundsin end siin nagu kodus ja selle kohaga seotuna.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles