Pildid Kodukandi võimlejad särasid aasta viimasel võistlusel

Kati Saagim
, vastutav veebilehe toimetaja
Copy

Pärnu võimlemisklubi Rüht rühm- ja harrastusvõimlejad panid spordiaastale punkti nädalavahetusel Tartus.

Rühmvõimlemise grupid Briiz, Liblikad ja Flamingod osalesid võimlemisvõistlusel Slonny Cup, harrastusrühmad Arabelle, Safiir ja Sipsikud aga Slonny Festil. Mõlemad mõõduvõtud toimusid A. Le Coqi spordihoones.

Slonny Cup on 2011. aastast toimunud ilu- ja rühmvõimlemise võistlus, mille eesmärk on pakkuda väljundit võimlejatele. Tegu on rahvusvahelise üritusega, millest seekord võtsid osa leedukadki.

Pärnakate Briiz saavutas karikavõistlusel vabakava kategoorias esikoha, kurikakava esitati hõbemedali vääriliselt (treener Kai Esna). Liblikad (Mare Arva) tulid vabakavaga teisele kohale, Flamingod (Kai Esna) esinesid nii vaba- kui rõngakavas teise koha vääriliselt.

Tantsurühm Briiz saavutas vabakava kategoorias esikoha, kurikakava esitati hõbemedali vääriliselt (treener Kai Esna).
Tantsurühm Briiz saavutas vabakava kategoorias esikoha, kurikakava esitati hõbemedali vääriliselt (treener Kai Esna). Foto: Anu Nõmm

Slonny Fest kutsuti ellu, et populariseerida harrastus- ja tantsulist võimlemist ja pakkuda ala harrastajatele võimalust omavahel mõõtu võtta.

Tantsurühm Safiir tõi koju laureaaditiitli kavaga “Aeg see jookseb”. Rühma juhendavad Anu Nõmm ja Kertu Kangur. Grupp Arabelle (Anu Nõmm) sai harrastusvõimlemise kavaga “Talveaeg” samuti esikoha. Sipsikud pälvisid vahendikavaga “Väike hüpe” eriauhinna ilusa sirutuse ning mitmekülgse ja oskusliku vahendikasutamise eest (Anu Nõmm ja Kertu Kangur).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles