Linnatänav pime! Kellega ühendust võtta?

Pärnu Postimees
Copy
Alles hiljuti ei põlenud mitmel Pärnu kesklinna tänaval valgustid.
Alles hiljuti ei põlenud mitmel Pärnu kesklinna tänaval valgustid. Foto: Mailiis Ollino

Alles hiljuti oli Pärnu kesklinnas mitu tänavat pimedusse mattunud. Kellele tasuks sellest teada anda?

Pärnu tänavavalgustust hooldavale osaühingule Leonhard Weiss. «Kui rikkest ainult sotsiaalmeedias kirjutatakse või ajalehte helistatakse, jõuab info meieni hilinemisega,» selgitas Leonhard Weissi elektriteenuste divisjoni Lääne piirkonna töödejuhataja Gaido Klein. «Infotelefonil helistamine või rikkemeilil kirjutamine on kõige kiirem viis olukorda lahendada.»

Kuigi viimastel aastatel on tänavavalgustust rekonstrueeritud, vajab see pidevat tähelepanu. Valgusteid reguleeritakse fotosilmade ja vööndiaega jälgivate kellade abil ning nende elektroonika võib mõnikord üles öelda. Samuti võivad rikked tekkida, kui toimuvad näiteks kaevetööd või oksad murduvad liinile.

Pärnu linnavalitsuse taristu- ja ehitusteenistuse juhataja Väino Kauri sõnade kohaselt on Pärnus ja tema osavaldades viimase kuue aasta jooksul tänavavalgustust uuendatud pea 5,4 miljoni euro eest, millest ligikaudu 3,3 miljonit on keskkonnainvesteeringute keskuse toetus ja ülejäänu linna osalus.

Uued maakaabelliinid, metallpostid ja eelprogrammeeritud leedvalgustid on paigaldatud Pärnus Karja, Papiniidu, Lao ja Energia tänavale, Mere puiesteele ning Ülejõele, Paikuse osavallas Kastani väikekohta, Linnuriiki, Põllu ja Tamme tänavale, Paide maantee äärde ning Seljametsa külla, Tõstamaa osavallas Varbla ja Kalli maantee ning Metsa tänava äärde ning Audru osavallas Lavassaarde, Audrusse ja Papsaare külla.

Kellele teatada pimedast tänavast?

  • infotelefonil 443 4929
  •  e-posti aadressil rike@leonhard-weiss.com

    Andmed: Leonhard-Weiss

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles