Asfaldiaukudest tasub teada anda infoportaali kaudu (2)

Pärnu Postimees
Copy
Esialgu täidetakse asfaldiauke talvise asfaltseguga, mis pole sama püsiv kui bituumen või mastiks.
Esialgu täidetakse asfaldiauke talvise asfaltseguga, mis pole sama püsiv kui bituumen või mastiks. Foto: Urmas Luik

Infosüsteemi Anna Teada sisestatud teave löökaukude kohta edastatakse kohe töövõtjale, kes paneb auku talvise asfaldisegu ja trambib selle kinni, nagu kinnitas Pärnu linnavalitsuse liikluse peaspetsialist Toomas Tammela.

«Sellest on suur abi, tänagi sain siit paarist uuest asfaldiaugust teada. Palju kasu on sellestki, kui kirjas on augu võimalikult täpne asukoht ning lisatud foto, mis pole mitte ülalt alla pildistatud, vaid piki teed, näidates augu asukohta ja sügavust,» rääkis Tammela.

Ööpäevane nulli ümber kõikuv temperatuur lagundab teekatet ning tekitab sõidu- ja kõnniteedele auke. Kuigi linnavalitsuse töötajad sõidavad ka ise enamiku linna ja osavaldade teid läbi, ei jõua nad kohe kõikjale ja eetõttu palutakse inimestel Anna Teada rakenduse kaudu löökaukudest teatada, et neid kiiremini parandada.

Esialgu täidetakse löökauke talvise asfaldiseguga, mis pole sama püsiv kui bituumen või mastiks. Pärast seda, kui ööpäevane keskmine temperatuur on tõusnud üle viie soojakraadi, saab hakata asfaldiauke muude meetoditega parandama. Pärnu linnavalitsus on välja kuulutanud linnatänavate löökaukude ja kattepragude remontimise riigihanke, mille pakkumuste esitamise tähtaeg peagi lõpeb.

Kommentaarid (2)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles