Audrus lõppes tants taarapunkti ümber

Raavo Raadik
, vabakutseline ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taaraautomaat. Pilt on illustratiivne.
Taaraautomaat. Pilt on illustratiivne. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Eile avati Audrus uus pakendimärgiga kaetud klaas- ja plasttaara vastuvõtmise konteinerautomaat, seni said alevi elanikud pakendimärgiga pudeleid ära anda vaid Pärnus.


Taaraautomaat tekitas täna hommikul inimeste seas uudishimu, nii mõnigi huviline tuli ilmaimena näivat aparaati kaema, kaasas vaid mõni tühi plastpudel. Siiski tabas esimesi taaraviijaid Audru alevis ohtlike jäätmete kogumispaiga lähedal asuva konteinerautomaadi juures ebameeldiv üllatus, sest lühiajaline vooluvõnge oli välja löönud taarapunkti peakaitsme.

Nii oligi operaatoril tükk tegemist aparaadi taaskäivitamisega, tehnika ju uus ja harjumatu. Õnneks saadi mitme taaralise ühisel nõul ja jõul elektrivägi lõpuks uuesti taarapunkti, koos leiti üles ka automaadi sisselülimiseks vajalikud nupud. Edaspidi töötas taarapunkt tõrgeteta.

Uuest taarapunktist saadud tšekke võtab vastu Audru kauplus, taarapunkt on avatud tööpäevadel 9-18 ja laupäevadel 9-15.

Varem Audrus pandipakendi käitlemist korraldanud OÜ Adelan sulges alevis asunud taarapunkti läinud aasta kevadel, toona toodi sulgemise põhjenduseks taarapunkti väike kasumlikkus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles