Uppunud Kristjani kaaslased avasid suu Oma kallima sügavasse basseini lükanud naine: Meil tavaliselt käis asi nii, nali nalja järel (4)

Copy
Prokuratuur süüdistab osaühingut Tervise Paradiis ja selle vaneminstruktor Gert Kuusikut veekeskuse kliendi surma põhjustamises ettevaatamatusest. Kohtualused on veendunud, et nemad pole süüdi. 27aastane Kristjan uppus Tervise Paradiisis mullu 11. märtsil.
Prokuratuur süüdistab osaühingut Tervise Paradiis ja selle vaneminstruktor Gert Kuusikut veekeskuse kliendi surma põhjustamises ettevaatamatusest. Kohtualused on veendunud, et nemad pole süüdi. 27aastane Kristjan uppus Tervise Paradiisis mullu 11. märtsil. Foto: Mailiis Ollino

Mullu 11. märtsil oma kallima sügavasse basseini lükanud noor naine ja uppunu sõber arvasid, et Kristjan teeb nalja ja ujub ise pinnale. Eelmisel korral läinud noormees spaas samuti oma sõbratari eest natukeseks vee alla.

Kristjan ja tema kallim olid tuttavad pool aastat. Kristjan oskas sõbratari sõnutsi hästi ujuda, nad käisid sageli koos spaas. Kristjan oli varem veekeskustes ka sukeldunud, vee all ujunud.

Sõbrad tulid mullu 11. märtsil Tervise Paradiisi neljakesi: kaks noormeest ja kaks neiut. Nad väisasid seda esimest korda.

Tuju oli hea. Seltskond seisis kassajärjekorras ja ajas juttu. Kohtus tunnistust andnud sõbratari mäletamist mööda said tema, Kristjan ja teine noormees kohe riietusruumidest tulles kokku kusagil veekeskuse keskel. Ta räägib, et meestel oli naljatuju: arutlesid, et nad võiksid end kuhugi basseini ära peita ja kaaslased nad üles otsida. Peitusemänguks siiski ei läinud. Naise mäletamist mööda jooksis Kristjan tema juurest hüppetorniga basseini poole.

"Jooksin talle järele, jõudsin temani, ta oli basseini ääres. Nalja pärast lükkasin ta vette," meenutab naine.

Tagasi üles