Skip to footer
Saada vihje

KIIKA KÖÖKI Pudrukeetmine suurköögis Pärnu lasteaialastele

Reede hommikul tehti putru varuga ja see annetati toidupangale.

Kell pool seitse varahommikul, kui Pärnu Postimees Jannseni tänaval asuva Baltic Restaurants Eesti (BRE) kööki astub, on seal hommikupuder just termokastidesse pakitud ja kullerid laovad kaste kaubikute peale.

Katlasse jääb veel üsna suur kogus, silmaga võttes üle kümne liitri riisihelbeputru. Eelmistel päevadel on sellest puudu tulnud ja nii vaaritatakse täna varuga. BRE müügi- ja turundusjuht Tiiu Endrikson lubab ülejäänud toidu annetada toidupangale.

Maitseme isegi hommikuputru ja see on hea, tummine, kaugel vedelast lurrist, mida esimestel päevadel mudilastele serveeriti.

Kommentaarid
Vaba aeg
Tagasi üles