GoBus Pärnu leppis ametiühinguga kokku

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
GoBus Pärnu juhataja Andrus Kärpuk
GoBus Pärnu juhataja Andrus Kärpuk Foto: Urmas Luik

Transporditöötajate ametiühing ja GoBus Pärnu jõudsid kokkuleppele 45 töötaja kollektiivse koondamise suhtes mais ning selles, et regiooni töötajate üldkoosolek toimub neljapäeval, 26. veebruaril kell 10 autokooli ruumides.


Transporditöötajate ametiühingu usaldusisik Igor Ivantšikov ja GoBus Pärnu regiooni direktor Andrus Kärpuk on läbirääkimistega jõudnud kokkuleppele, et üldkoosolekule kutsutakse tööturuameti esindaja selgitama töötajate õigusi ja võimalusi tööjõuturul.



AS GoBus väljastab töötaja soovil uuele töökohale kandideerijatele soovitus-kaaskirja ja on nõus võimaldama töötajale töölepingu lõpetamise etteteatamise tähtaja jooksul vaba aega uue töö otsimiseks või koolitusel käimiseks.



Pärnu maavalitsuse tellitavate avalike liinide üleminekuga 1. jaanuarist teistele vedajafirmadele andis GoBus Pärnu koondamisteate 52 töötajale, kellest 28 on pensionieas. Ettevõttesse jääb 1. maist 167 töötajat, kes teenindavad Pärnu linnaliine ja 11 kaugliini. (PP)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles