Papiniidu piirkonda võib kerkida uusi ärihooneid

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Papiniidu tänava äärde planeeritakse uusi büroohooneid. Foto on illustreeriv.
Papiniidu tänava äärde planeeritakse uusi büroohooneid. Foto on illustreeriv. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Pärnu linnavalitsus võttis vastu vastu Papiniidu tänav 5 kinnistu detailplaneeringu, millega on kavas kinnistu jagada kaheks ärimaa ja üheks transpordimaa juhtotstarbega krundiks.

Planeering käsitleb juba väljakujunenud äri- ja büroohoonestuse piirkonnas paiknevat ühte krunti ning planeeringuga tehakse ettepanek jagada olemasolev 31 299 ruutmeetri suurune Papiniidu tänav 5 kinnistu kaheks ärimaa juhtotstarbega krundiks suurustega 24 910 ruutmeetrit ja 4409 ruutmeetri ja nende vahelt läbi kulgevaks 1976 ruutmeetri suurusega transpordimaa juhtotstarbega krundiks.

Suurimale krundile näeb planeering ette kolme hoonet suurima lubatud ehitusaluse pindalaga kokku 13 823 ruutmeetrit. Hoonete lubatud suurim kõrgus on 15 meetrit, hoonete lubatud maapealsete korruste arv on üks kuni korrust ja lubatud on üks maa-alune korrus.

Teisele ärimaa funkstiooniga krundile võib ehitada ühe hoone suurima lubatud ehitusaluse pindalaga 1200 ruutmeetrit. Hoonele lubatud maapealsete korruste arv on kaks kuni kaheksa korrust ja lubatud on üks maa-alune korrus. Hoone lubatud suurim kõrgus on 29 meetrit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles