Autasustati esseekonkursi parimaid

Kaupo Meiel
, arvamustoimetuse juht
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nooremas vanusegrupis tunnistati parimaks Pärnu-Jaagupi gümnaasiumi õpilase Lisette Eriste essee.
Nooremas vanusegrupis tunnistati parimaks Pärnu-Jaagupi gümnaasiumi õpilase Lisette Eriste essee. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Täna tänasid Pärnu Postimees ja Eesti sõjameeste Pärnu ühendus Pärnu Endla Teatrikohvikus esseekonkursil “Minu Eesti” ära märgitud tööde autoreid.



Algselt oli küll plaanis korraldada parimate esseede autoritele ekskursioon Läti Vabariiki Cesisesse ehk Võnnu, kuid paraku pidid korraldajad sellest loobuma, sest tervisekaitseinspektsioon ei soovita kollatõveohu tõttu lõunanaabrite juurde reisida.



Esile tõstetud esseede autoritele anti preemiaks raamat “Eesti sõjameeste Pärnu ühendus 1987-2007” ja Pärnu Postimehe meened. Žüriile enim meeldinud esseede autorid Lisette Eriste (Pärnu-Jaagupi gümnaasium) nooremast vanuserühmast ja Helen Hoolma (Pärnu ühisgümnaasium) vanemast vanuserühmast said veel Endla teatrilt piletid kahele etendusele “Kangelane”.



Peale Hoolma ja Eriste essee tõstis žürii esile esseed, mille autoriteks nooremas vanuserühmas Kristin Parts Pärnu ühisgümnaasiumist, Kerli Kore Kilingi-Nõmmest, Jennifer Scholz Pärnu Koidula gümnaasiumist, Marta Uustamm ja Kristiina Klausen Pärnu-Jaagupi gümnaasiumist, Kadri Schneider ja Mai-Liis Pukk Paikuse põhikoolist ning Catri Koidu, Keiu Anderson, Liis Leerima, Maret Palusalu, Merle Juurik ja Samuel Allikas Tõstamaa keskkoolist ning vanemas vanuserühmas Piret Blande ja Liis Luumberg Pärnu-Jaagupi gümnaasiumist, Kristiina Kõrvas, Bret Schär, Merilin Paas, Martin Raba, Susanna Kuusik Pärnu ühisgümnaasiumist, Katre Teearu Kilingi-Nõmme gümnaasiumist, Ülar Palmiste Koidula gümnaasiumist, Evelin Leerima ja Maila Heindla Tõstamaa keskkoolist ning Allan Allik Kilingi-Nõmme gümnaasiumist.



Pärnu Postimees ja Eesti sõjameeste Pärnu ühendus tänavad kõiki esseekonkursil osalenud Pärnumaa koolinoori. Parimad esseed teemal “Minu Eesti” on leitavad Pärnu Postimehe veebiväljaandest

http://www.parnupostimees.ee/?r=418
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles