Päästjad räägivad sotsiaaltöötajatele tuleohutusest

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suitsuandur
Suitsuandur Foto: Andrus Eesmaa

Märtsikuu jooksul korraldab Lääne-Eesti päästekeskus kuues maakonnas teabepäevad sotsiaaltöötajatele eesmärgiga muuta omavaheline koostöö efektiivsemaks.


Täna Pärnus algavate tuleohutusalaste teabepäevadega soovitakse parandada kohaliku omavalitsuse sotsiaalosakonna töötajate ohutusalaseid teadmisi ja edendada koostööd tuleõnnetuste ennetamisel.



Lääne-Eesti päästekeskuse ennetustöö büroo peaspetsialisti Kristi Raidvere sõnutsi on hea koostöö omavalitsustega ja teabepäevad üks võimalus partnerite ringi laiendamiseks.



Koostöös sotsiaaltöötajatega soovitakse saada selgeks olukord igas omavalitsuses ja selle tulemusena jõuda kõigi abivajajateni. Raidvere lisas, et kuigi sotsiaaltöötajatele see ühtegi lisakohustust juurde ei too ,on osavõtt teabepäevadest pigem leige.



„Tänase päeva seisuga on vaid Järvamaa teabepäeval kõik omavalitsused esindatud, teistes maakondades on pool omavalitsustest registreerunud,” ütles Raidvere.  



Teabepäeval selgitatakse eluaseme tuleohutusnõudeid, millised on tegevused tuleõnnetuste ennetamiseks ja mis on kohaliku omavalitsuse roll sotsiaaleluasemete tuleohutuse tagamisel.



Samuti saavad teabepäeval osalejad esmased teadmised tulekahju korral käitumisest. Enamikus maakondades võivad huvilised proovida tulekustuti kasutamist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles