Ettevõtluskonkursi tähtaeg läheneb

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pärnumaa ettevõtluskonkurss toimub kuues kategoorias, kandidaatide esitamise tähtaeg on 17. september ja võitjad avalikustatakse tava järgides ettevõtlusnädala tunnustusüritusel.

Pärnumaa ettevõtlus- ja arenduskeskuse (PEAK) ettevõtluskonsultant Lenno Põder märkis, et kõnealuse konkursiga tunnustatakse ajavahemikus 2011–2012 häid tulemusi saavutanud ettevõtteid ja väärtustatakse ettevõtlust ühiskonnas laiemalt.

Tunnustatavad kategooriad on edukas alustanud ettevõtja, Pärnumaa maaelu edendaja ja parim ettevõte Pärnumaa Karu, turismiarendaja, töökohtade looja ning Pärnu linna ettevõtluse peaauhinna pälvija. Mainitud kategooriate selgitus ja elektrooniline ankeet on PEAKi kodulehel.

Ettevõtete hindamine tugineb avaliku konkursi ankeediandmetele ja toimub kahes etapis. Esimeses moodustub andmete põhjal pingerida, teises valib iga kategooria esimese viia hulgast laureaadi hindamiskomisjon, kuhu kuuluvad Heiki Mägi, Eeri Tammik, Anneli Lepp, Toomas Kuuda, Kaire Ilus, Sulev Alajõe ja Mati Tiimus.

Ettevõtlusnädal toimub sel aastal 1.–5. oktoobrini.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles