Lugeja pilt: Pärnu Mai keskuse kellatorni riputati punane plagu kirjaga CCCP

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnus Mai keskuse juures tõmmati kunagisse kellatorni punane lipp.
Pärnus Mai keskuse juures tõmmati kunagisse kellatorni punane lipp. Foto: Lugeja pilt

Pärnu Postimehe lugeja saatis toimetusele täna pildid, kus on näha, kuidas üks noormees ronib Pärnus Mai elurajooni rajatud Mai keskuse kellatorni ja riputab sinna üles punase lipu, millel on kirjas CCCP.

Lugeja kirjutab: „Liikusin täna kella nelja ajal Pärnu Mai Selveri poole ja märkasin vene keelt kõnelevat seltskonda Mai keskuse hoone ümbruses toimetamas. Üks noormeestest ronis Mai keskuse juures asuva torni otsa, punane lipp selja taha seotud. Torni tipus tekkis mehel mõte nõukogude sümboolikaga lipp rippu lasta, peal suurelt kiri CCCP.”

„Kas Pärnus on tegevust alustamas mõni äärmuslik rühmitus või on inimestele töönädal halvasti mõjunud?” küsis pildi teinud lehelugeja.

Lääne prefektuuri pressiesindaja Heiko Leesmendi sõnade kohaselt sai ka politsei teate selle juhtumi kohta, aga kui patrull kohale jõudis, oli kadunud nii provotseeriv lipp kui noormees, kes selle sinna riputas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles