Rääma selts seisab vastu arendajate survele

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kas varemete asemele tulevad korterelamud?
Kas varemete asemele tulevad korterelamud? Foto: Ants Liigus

Ülehomme, 1. novembril toimub Pärnu linnavalitsuses Rääma 7 ehk kunagise masinatehase kinnistu detailplaneeringu eskiislahenduse avalik arutelu.

Kuigi masinatehase varemed risustavad Pärnu jõe kallaste üldilmet, ei ole siiani kinnisvaraarendajatega kokkuleppele jõutud.

Rääma selts on vastu arendajate soovile ehitada kümne- kuni 12korruselisi kortermaju, mis varjaksid varasema asustuse eest päikesevalguse ja rikuksid ajaloolise hoonestuskõrguse.

Uute elamispindade ehitamisel pole ette nähtud teenuste lisandumist ja praeguses olukorras on Pärnus küllaldaselt vaba elamispinda, mille järele pole nõudlust, leiab Rääma seltsi esimees Priit Sutt.

31. oktoobri ehk homseni saab eskiislahendusega tutvuda Pärnu linna kodulehel www.parnu.ee või linnavalitsuse planeeringute saalis ja esitada kohapeal ettepanekuid ja vastuväiteid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles