Pärnust pärit fotograafi pilte avaldavad maailma tippajakirjad

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Katrina Tang.
Katrina Tang. Foto: Urmas Luik

Katrina Tang on lastemoe fotograaf, kelle pilte avaldatakse parimates lääne ajakirjades, ta töötab vaheldumisi Inglismaal ja Eestis ning loodab läbi lüüa ka Ameerikas.

27aastase Pärnust pärit Katrina Tangi pildid ei kaunista ainult kohalike pereajakirjade lehekülgi, veelgi suurem nõudlus valitseb tema tööde järele prantslaste ja brittide hulgas. Kahe nädala eest ilmusid eestlanna tehtud fotod Suurbritannia mainekas päevalehes The Times, vahendas ETV saade "Pealtnägija".

"Ma ei tea ühtegi teist Eesti fotograafi, kelle nimel tuleks ja lendaks Londonist kohale kaks stilisti kogu oma rõivastega. Siia tuuakse kõige uuem Stella McCartney kollektsioon, kõige uuem Marni kollektsioon, kõige uuemad riided, kõik aksessuaarid ja kingad, sest Katrina ütleb, et tema tahab pildistada siin," ütles Pere&Kodu peatoimetaja Kirsi Altjõe telesaatele „Pealtnägija“.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles