Loodusmaja tähistas sünnipäeva

Karin Klaus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu loodusmaja tähistas oma 55. aastapäeva.
Pärnu loodusmaja tähistas oma 55. aastapäeva. Foto: Henn Soodla

Aprilli algul korraldas loodusmaja oma tegevuse 55. aastapäeva tähistamiseks ülelinnalise ürituse, kus Pärnu üldhariduskoolide õpilased proovisid teadmisi loodusteemalises viktoriinis ja orienteerumisvõistluses. Võidutsesid ühisgümnaasium nelja ja Sütevaka humanitaargümnaasium kolme auhinnalise kohaga.


Algklasside arvestuses võitis viktoriinil esikoha Ülejõe gümnaasiumi võistkond (Epp Peetsalu, Hanna Pajula, Gabrielle Hallik, Madis Sinivee), teise koha sai Vanalinna põhikooli ja kolmanda koha Koidula gümnaasiumi võistkond.



V-IX klassi õpilastest oli viktoriinil parim Sütevaka humanitaargümnaasium (Risto Laanemets, Asko Kukk, Tiina Georg, Kertlin Kallasmaa), järgnesid ühisgümnaasiumi ja Rääma põhikooli võistkond.



Gümnaasiumiastmes olid tublimad ühisgümnaasiumi noored (Kristi Jürgenstein, Emma Zalevskaja, Getter Laar, Kärt Üpraus), teise koha said Ülejõe gümnaasiumi ja kolmanda Sütevaka humanitaargümnaasiumi õpilased.



Orienteerumisvõistluse võitis V-IX klasside arvestuses ühisgümnaasium (Liis Lääts, Lisette Tõnutare, Kristin Parts, Kadri Kaldvee), järgnesid Sütevaka ja Hansagümnaasiumi võistkond.



Gümnaasiumiastmes oli parim taas ühisgümnaasium (Helen Aitai, Siiri Paiste, Karoline Suhhov), teise koha said Koidula gümnaasiumi ja kolmanda Hansagümnaasiumi noored.



Auhindadeks olid kajakimatk Pärnu lahel, räätsamatk Tolkuse rabas, retked Valgeranna seiklusparki ja Pokumaale ning raamatud.



Üritust toetasid Pärnu linnavalitsus, Apollo raamatukauplus ja hasartmängumaksu nõukogu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles