Pärnu kesklinna ainus toidupood sulgeb uksed

Riina Martinson
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Esmaspäeval on enne remonti viimast päeva avatud Port Arturi kaubakeskuse toidupood, taas saab Pärnu südalinnas poest toidukraami osta 5. juunist.


Kes viimastel päevadel Port Arturi toidupoes käinud, on näinud, kuidas riiulid iga päevaga üha tühjemaks muutuvad. Kaupluse juhataja Malle Sadam tõdes, et kaubavalik muutub sulgemise eel üha kesisemaks, kuid enam ostetavat kaupa nagu piima-lihatooteid-leiba-puuvilju on esmapäevani lettidel, kuid õhtuks tahetakse seegi maha müüa.



Et tegu on piirkonna ainsa toidupoega, ei pea kauplus viimastel päevadel suurte allahindlustega lõpumüüki tegema.



Taasavamise järel on toidupoe müügisaal senisest 150 ruutmeetrit avaram, tänu sellele laieneb pakutav kaubavalik.  



Port Artur 2 esimesel korrusel tegutsevad Sportland, Wris, EMT ja kingsepp uue nädala algul veel kinni ei lähe, sest neil on eraldi sissepääs, kuid mais katkestavad nemadki töö, rääkis Port Arturi juhataja Romek Kosenkranius.



Kaubamaja teiselt korruselt renoveerimistööde tõttu välja kolinud kaks lastepoodi ja kaks täiskasvanute rõivapoodi on ajutiselt avatud Port Arturist üle tee Lai 10 kunagise ehitustarvete äri ruumes.   



Juulis peaks Port Arturi kõrval Pärnu keskuse parkimismaja esimesel korrusel uksed avama Maxima, kus müügipinda on 1300-1400 ruutmeetrit, teatas Maxima avalike suhete juht Erkki Erilaid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles