Sakslastele tutvustatakse Pärnumaa puhkusevõimalusi

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suvine Pärnu. Foto on illustreeriv.
Suvine Pärnu. Foto on illustreeriv. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Selle nädala lõpuni Saksamaal Hamburgis toimuval rahvusvahelisel turismimessil "Reisen" tutvustatakse turismivõimalusi Pärnu-, Lääne-, Saare- ja Hiiumaal.

Sel aastal pööratakse suuremat tähelepanu aktiivsele puhkusele, seejuures jalgrattamatkadele ja matkamisele looduses. Pärnu linna giid Karmen Stimmer ja Läänemaa Turismi turismiinfo konsultant Kadri Žavoronkov tutvustavad Lääne-Eesti ja Läänemere piirkonna puhkusevõimalusi, keskendudes peamiselt just jalgrattaga reisimisele. Siinseid jalgrattaturismi võimalusi tutvustatakse koostöös Läti, Soome ja Rootsi partneritega projekti „Jalgrattateede võrgustiku arendamine ja edendamine Kesk-Läänemere piirkonnas“ (Central Baltic Cycling) raames.

Messi "Reisen" peamisteks märksõnadeks on jalgrattamatkad, haagiselamuga reisimine ja aktiivne puhkus. Mess toimub igal aastal ja on üheks peamiseks Põhja-Saksamaa elanike puhkuse- ja reisiplaanide koostamisel info hankimise kohaks. Messil osaleb igal aastal ligi 900 eksponenti ja messi külastab regulaarselt igal aastal ligi 63 000 külastajat.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles