Pärnumaa ettevõtjad osalevad "Tourestil"

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnumaa osaleb ka tänavu Eesti suurimal turismimessil “Tourest”. Arhiivifoto.
Pärnumaa osaleb ka tänavu Eesti suurimal turismimessil “Tourest”. Arhiivifoto. Foto: Peeter Langovits/Postimees

Homsest pühapäevani Tallinnas toimuval rahvusvahelisel turismimessil "Tourest" osaleb kümmekond Pärnumaa ettevõtet ja kultuurisündmuste korraldajat.

Pärnumaa näituseala kujundamisel on lähtutud Pärnu kuurordi 175 aasta juubelist, mistõttu on messiboksi kujundus inspireeritud ajaloost.

Messiboksi tagaseina katab mustvalge foto Pärnu puhkajatest möödunud aegadel, foto ette on paigutatud puust kuurordielevant. Eksponentide lauad on kaetud valgete katete ja pitspaeltega, luues romantilist kuurordihõngu. Pärnumaa messiboksi kujunduse autor on Indrek Aija.

Pärnumaa ühisel messipinnal on esindatud hotell Koidulapark, taastusravikeskus ja hotell Wasa, Lavassaare muuseumraudtee, C.R. Jakobsoni talumuuseum, Pärnu muuseum, Maarja-Magdaleena gild, Tamme talu ürdiaed ja romantiline rannatee.

Samuti on Pärnumaa pinnal end tutvustamas mitmed kultuurisündmuste korraldajad. Esindatud on Endla teater ja sellel laupäeval algav talvine suursündmus Pärnu jääfestival.

Pärnumaa on sel aastal osalenud ühispinnaga jaanuaris Helsingis toimunud "Matka"  turismimessil ja veebruaris Riias turismimessil "Balttour".

Statistikaameti andmeteil oli Pärnumaal majutatud siseturistide arv eelmisel aastal üle 131 000 ehk kuus protsenti rohkem kui tunamullu. Eestis elanike seas on Pärnumaa teine sihtkoht Harjumaa järel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles