“Koolitantsu” finaali tantsis end 127 Pärnumaa noort

Anu Villmann
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gabriele moe- ja tantsukooli noored esitamas piirkondlikus voorus estraaditantsu “Minni esimesed ruudulised”. Selle numbriga astuvad nad üles eeloleval nädalavahetusel Tallinnas Salme kultuurikeskuses.
Gabriele moe- ja tantsukooli noored esitamas piirkondlikus voorus estraaditantsu “Minni esimesed ruudulised”. Selle numbriga astuvad nad üles eeloleval nädalavahetusel Tallinnas Salme kultuurikeskuses. Foto: Urmas Luik

Sel nädalavahetusel näeb Tallinnas Salme kultuurikeskuses kahepäevases “Koolitantsu” finaalis 91 parimat tantsu, mis valiti välja enam kui 600 tantsu seast, Pärnu maakonnast esitab 127 noort tosin tantsu.

Ühtekokku astub Eesti populaarseima ja suurima osalejate arvuga tantsufestivali lõpuüritusel üles 1240 tantsijat 57 trupist.

“Finaalis on esindatud kõigi Eesti maakondade tantsijad, kõige enam on neid Harjumaalt. Kokku toimub kolm kontserti, kus žürii valib välja laureaadid,” märkis “Koolitantsu” projektijuht Ann-Marii Reiväli.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles