Pärnu loomade varjupaiga toetuseks korraldatakse kontsert

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu kodutute loomade varjupaik.
Pärnu kodutute loomade varjupaik. Foto: Urmas Luik

Neli noort Pärnu-Jaagupist, Pärnust ja Viljandist korraldavad 9. mail Pärnu kontserdimajas kontserdi, mille tulu läheb Pärnu kodutute loomade varjupaiga uue koeramaja ehituseks. Noorte heategevuslik projekt "Ulatame käe läbi meloodia" sai alguse ettevõtlusideede konkursil ENTRUM.

Pärnu-Jaagupi noormees Madis Koit on gümnaasiumiõpilane, kes igapäevategemiste kõrvalt leiab aega maailma asjade pärast muretsemiseks. Kui sügisel algas noortele suunatud ENTRUMi konkurss, otsustas ta koos kaaslastega, et osalevad ja nende projekt peaks olema seotud heategevusega, vahendasid ERRi teleuudised.

Praegune koeramaja on halvas seisus. Amortiseerunud soojakut on raske korras hoida.

Madis Koiduga koos osalevad ENTRUMi projektis kaks Pärnu tüdrukut, Laura Luht ja Kerli Josefin Järvoja, ning Keidi Põder Viljandist.

9. mail toimuval heategevuslikul kontserdil esinevad Põhja Tallinn, Rosanna Lints ja Artjom Savitski.

"Meie eesmärk on saada piletite pealt tulu 6000 eurot, mis eeldab, et peame välja müüma 600–700 piletit," ütles Koit teleuudistele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles