Rimi alustab terviseprojektiga

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sammulugeja.
Sammulugeja. Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Jaekaubanduskett Rimi alustab tänasest tervislikke eluviise propageeriva projektiga „Hakkame käima”, et teadvustada käimise tervislikkust ja innustada inimesi oma aktiivsust jälgima. Projekti raames saab sammulugeja osta Rimi hüper- ja supermarketitest vaid 79 krooniga.


Projekti käigus avatakse Rimi kodulehel terviselehekülg www.rimi.ee/tervis, kus saab pidada liikumispäevikut, võistelda kõndimises sõpradega ja jagada tervisliku eluviisi järgimise kogemusi. Veebilehel võib lugeda toitumis- ja spordispetsialistide soovitusi ning Google Mapsi abil endale kõndimiseks näiteks sobivaid vahemaid valida.   



Rimi Eesti Food ASi turundus- ja kommunikatsioonijuhi Evelin Mägioja sõnul käivad tervis, liikumine ja toitumine ikka käsikäes ning sellest tulenes liikumist toetava kampaania idee. „Tervislikkus on üks Rimi prioriteete ja tahame seda väljendada mitte ainult oma tootevaliku kaudu, vaid ka tervislikke eluviise edendavate projektide korraldamise ja toetamisega,” selgitas Mägioja.



Projekti raames kasutati personaaltreener Ilo Rihvki abi. Tema ütlust mööda ei ole kõndimine tavamõistes küll sport, kuid seda teadlikult jälgides annab oma tervise heaks palju teha. „Päevas soovitatakse kõndida 10 000 sammu, mida oleks ise raske kokku lugeda,“ sõnas Rihvik. Selles osas on puusale kinnitatav väike sammulugeja asendamatu.



Alates tänasest kuni juuni lõpuni kestva kampaania käigus saab Rimi kauplustest osta 79 krooniga sammulugeja, millega ostja saab tasuta kaasa kaks pakki Rimi Right Balance’i teraviljahelbeid.



Rimis müügil oleval sammulugejal on mitu funktsiooni, need näitavad kõnnitud sammude arvu, distantsi ja kaloreid. Sammulugejal on peal stopper ja kell.



Sammulugeja seadistamiseks tuleb enda kohta sisestada vaid keskmine sammupikkus ja kehakaal, mis aitab oma liikumisharjumuste kohta võimalikult täpset tagasisidet saada.



Pärnus asub Rimi Kaubamajakas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles