Pärnu Haldusteenused sai uue juhi

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu linnavalitsus kinnitas linna hallatava ettevõtte Pärnu Haldusteenused juhatajaks Mati Reilandi.
Pärnu linnavalitsus kinnitas linna hallatava ettevõtte Pärnu Haldusteenused juhatajaks Mati Reilandi. Foto: Pärnu linnavalitsus

Pärnu linnavalitsus kinnitas linna hallatava ettevõtte Pärnu Haldusteenused juhatajaks Mati Reilandi, kes alustas tööd eile.

„Sellega on üks spekulatsioonidest kubisenud konkurss lõppenud ja tulemus jällegi vastupidine vandenõuteoreetikute kahtlustele. Kinnitan veel kord oma põhimõtet: kui on tegemist konkursiga, ei ole ette ära otsustatud, kes võidab: võidab lihtsalt tugevaim kandidaat. Kui meil on hea kandidaat juba ette olemas, siis me konkurssi lihtsalt ei korralda. Usun, et tegu on võimeka juhi ja hea valikuga,“ kommenteeris Pärnu linnapea Toomas Kivimägi linnavalitsuse valikut.

Mati Reiland on Pärnus sündinud ja koolis käinud. Ta on lõpetanud TPI puidutehnoloogia eriala ja on juhtinud mitut tootmisettevõtet Pärnus ja Tallinnas.  

Pärnu Haldusteenused teeb heakorratöid kõigil Pärnu kalmistutel, haldab munitsipaalelamuid, hoiab korras bussipeatused ja korraldab tasulist parkimist.

16. mai volikogu istungil võeti vastu otsus asutada Pärnu linnavalitsuse hallatav asutus Pärnu Haldusteenused, mis alustab tegevust 1. juulist. Pärnu Haldusteenused ei ole iseseisev juriidiline isik. Asutuse tegevust koordineerib linnavalitsuse majandusosakond ja selle kulud kaetakse linnaeelarvest. Asutuse põhitegevusega seotud tasuliste teenuste hinnakirja kinnitab linnavalitsus.

Asutuse raamatupidamisarvestust ja sellekohast aruandlust korraldab linnavalitsuse raamatupidamise teenistus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles