SEBE lisab suveks uusi Noorte Ekspressi liine

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
SEBE ekspressid on noorte seas popid.
SEBE ekspressid on noorte seas popid. Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Bussiettevõte SEBE laiendab alates esmaspäevast, 1. juulist oma Noorte Ekspressi liinivõrku, mis võimaldab kuni 26aastastel noortel sõita suvekuudel tihendatud graafikuga Pärnu-Tallinna ja uhiuuel Pärnu-Tartu liinil.

Pärnust Tallinna ja Tartu ning tagasi saab alates esmaspäevast kuni suve lõpuni sõita Noorte Ekspressiga iga päev. Samuti on tihendatud seniste põhiliinide graafikuid Tallinnast Narva ja Tartu ning Tartust Narva. Uute suundadena lisanduvad suveperioodil väljumised Tallinnast Viljandisse, Võrru, Valka ja Haapsallu.

Kokku on Noorte Ekspressi sõidusoodustusega liine juulis ja augustis 18 marsruudil, väljumiste arv ulatub nädalas üle 300.

“Kutsume noori inimesi üles tegema suvelgi oma sõidud mööda Eestimaad bussiga,” lausus SEBE juhatuse esimees Kuldar Väärsi. “Kooliajal on SEBE bussid muutunud noorte eelistatuimaks liikumisviisiks. Suvel on reisisoovid ikka veidi teistsugused, seega lisame uusi noortele soodsaid väljumisi, et pakkuda rohkem paindlikke valikuid.”

Kuni 26aastastele on Noorte Ekspressides piletid tavahinnast 50 protsenti odavamad.

Juuli keskel käivitab SEBE sotsiaalvõrgustikus Facebook sõidukilomeetrite kogumise rakenduse, kus kõik Noorte Ekspressidega reisijad saavad läbitud kilomeetreid registreerida ja teiste sõitjatega kogutud kilomeetrite arvestuses võistelda. Aktiivsematele kogujatele antakse kuni suve lõpuni iga nädal väiksemaid auhindu ja enim kilomeetreid kogunud reisija võidab endale personaalse kuldkaardi, mis annab aastaks tasuta koolisõidud SEBE bussidega.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles