Pärnu olulisim kaubasadam Port Artur 2 taas avatud

Asso Puidet
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lapsed tundisd õhupallimeres hullates rõõmu.
Lapsed tundisd õhupallimeres hullates rõõmu. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Otsekui vastu sadamakaid mäslevad merelained tunglesid sajad inimesed täna pärastlõunal Pärnus Port Artur 2 ostukeskuse sissepääsu juures. Kajakate kisa asemel andsid pidulikule avamisele fooni asjaosaliste sõnavõtud.  


“Mul on hea meel, et tänasest päevast on jälle üks võimalus oma soovide ja kirgede rahuldamiseks uues kohas, et on taas üks tore võimalus tšillida ja hängida, et on taas koht, kuhu tulla koos perega,” rõõmustas maavanem Toomas Kivimägi laienenud kaubanduskeskuse avaüritusel.   



Tõepoolest, kolm korda varasemast avaramaks ehitatud kaubakeskuses 15 000 ruutmeetril on küllalt ruumi tšillida. Ning 60 kaupluses peaksid saama oma soovid rahuldatud kõige kirglikumad ostlejadki.   



Kümmekond minutit pärast kella 16 lõigati ukse ette veetud kett pidulikult tangidega läbi, misjärel otsekui paisu tagant pääsenud rahvamass läbi pallimere kaubanduskeskusesse voogas.      


Kommentaarid
Copy
Tagasi üles